"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

Who Am I?

Mie olen...

Parikymppinen keväällä syntynyt Kia-tyvär Lapista. Horoskoopiltani härkä. Puoliverinen helsinkiläinen ja puoliksi pienestä kylästä Kolarin kunnasta. Olen asunut suurimman osan elämästäni Rovaniemellä ja lukiosta valmistuttuani muutin syksyllä 2013 Helsinkiin opiskelemaan musiikkiteatteria HEO:ssa. Olen avoin, sosiaalinen, positiivinen, suorapuheinen sekä hieman ronski puheiltani. Uskon unelmiini ja olen valmis tekemään kaikkeni saavuttaakseni ne. Heikkona pukumiehiin ja herrasmiesmäiseen käytökseen. Olen varovainen, tarkkaavainen uusissa tilanteissa sekä maailman huonoin tekemään pienimpiäkin päätöksiä. Joskus minua täytyy muistuttaa sekä hieman potkia eteenpäin saadakseni tehtyä asioita. Kunhan vain pääsen alkuun ja löydän suuren inspiraation, teen useimmiten asiat täydellisyyttä tavoitellen. Olen siis perfektionisti asioissa, jotka ovat minulle tärkeitä ja minua kiinnostavat. En osaa lukea kirjoja eikä minulla ole juurikaan lukupäätä. Vaikka olenkin visuaalinen ihminen, olen surkea piirtämään ja tekemään käsilläni mitään taiteellista. Olenkin taiteellinen toisella tapaa, nimittäin musiikillisesti. Sen verran voin musikaalisuudesta sanoa, että olen erittäin tarkka vireestä ja haluan joskus myös hallita kaikki musiikkityylit.
Olen näköjään myös tuikitavallinen suomalainen, sillä en osaa kehua itseäni. Pidän järjestyksestä sekä saan asiat paremmin tehtyä kun teen listoja. Itseasiassa rakastan listoja ja tehtyjen asioiden ylitseviivaamista. Rakastan glitteriä, timantteja ja blingiä, oih! Lähes kaikissa tavaroissa tai vaatteissa joita omistan, on jotain kimaltelevaa. Taidan olla vähän kuin harakka. Sininen on minun värini. Kuulen usein sanat "50 Shades of Blue" kun minulle ominaisia värejä kuvataan. Rakastan myös kaikkia tulisia, kirpeitä ja kovia karkkeja! Värilliset turkin pippurit ja Sour Patch Kidsit vievät sydämeni. Pikkuveljeni ja perheeni ovat minulle hyvin rakkaita ja tärkeitä, kaipaan heitä usein vaikken sitä kovin helposti näytäkään ulospäin. Väitän aina pärjääväni ja yleensä niin kyllä teenkin. Sukuni ja ystäväni ovat myös ihania, rakastan heitä kaikkia! 

Osaan nauraa itselleni ja teenkin usein asioita, jotka normaalia ihmisiä voisivat nolottaa. Olen myös hieman tekniikan ihmelapsi. Jotenkin aina kun menen teknisiä laitteita sörkkimään, ne alkavat toimia. Toivottavasti tämä taito pysyy minulla vanhanakin. Olen myös yleensä kärsivällinen, mutta asiat, joihin en itse voi vaikuttaa, voisivat tapahtua nopeammin. Minulla ei myöskään ole jutuissani usein aasinsiltoja. Joten yrittäkääpä pysyä perässä!
Olen harrastanut musiikkia pienestä lähtien ja kokeillut soittimia viulusta kontrabassoon sekä harjoittanut urheilulajeja tanssista muodostelmaluisteluun. Teatteriin tutustuin ala-asteikäisenä. Nyt aikuisiällä löysin unelma-ammattini, jossa yhdistyvät sekä musiikki, teatteri että tanssi; musiikkiteatterin ja musikaalien maailma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥