"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Spring Awakening

Hei kaikki! 

Nyt on aika hujahtanut niin nopeasti ohi, etten ole ehtinyt käydä blogin puolella reilu kuukauteen ollenkaan! Kaikki on täällä kuitenkin mitä mainioimmin, kevät on tulossa ja stressi sekä kiire sen kuin lisääntyy. 

Nopea ilmoitus vain, että sain roolin koulun kevätmusikaalissa Chessissä, ensemblessä! Joten tulen olemaan edellistäkin kiireisempi ja seuraava vapaapäivä on vasta valmistumisen jälkeen. Koulupäiväni ovat siis klo 9-22.30 plus tunnin koulumatkat suuntaansa, lisäksi kaikki kotitehtävät. Vaikka aikataulu kuulostaakin (ja varmasti onkin) super rankalta, olen niin iloinen että pääsin musikaaliin mukaan ja että saan tehdä mitä rakastan!

Yritän lisäillä vähän kuvia ja muitakin kuulumisia tarkemmin heti kun sille vain raon löydän. Nyt suuntaan kuitenkin Stephen Sondheim-teatterin backstagelle oppitunnille!

Paljon keväisiä terveisiä New Yorkista ja ihanaa kevään odotusta!

xoxo Kia

5 kommenttia:

 1. Nyt tulee sarjassa tyhmä kysymys. Leffoissa ja TV-sarjoissa näyttäis että jenkkien WC-pöntöissä vettä on puoleen väliin pönttöä? Pitääkö tämä paikaansa :D :D

  Tosi hyvä blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tämähän oli hauska kysymys!! Tämä pitää täydellisesti paikkaansa, pöntön aukko on tosi iso ja vesi on tosiaan puoleen väliin! Lisäksi viemärit on melko huonoja joten veto ei ole kauhean hyvä! Tähän onneksi tottuu ja nyt suomalaiset syvät pöntöt näyttää erikoisilta omaan silmään! :D Kiitoksia!

   Poista
 2. Mukava blogi! :) Erityisesti kulttuurieroista on mielenkiintoista lukea. Tammikuun kirjoituksesi New Yorkilaisten suhtautumisesta lumen tuloon oli hauskaa luettavaa!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla kuulumisiasi vaikkakin vain pikaisesti! :) Toivottavasti jossain välin löytäisit jonkun raon, jossa päivittää blogia, koska olisi niin kiva lukea juttujasi. :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon kuullut että tuolla opiskelu on aika kallista puuhaa. Miten sä oot saanu kerättyä rahat sitä varten, ootko saanu tukia tai muuta sellaista, ja paljonko rahaa tuoho yhteensä meni? :) olen kiinnostunut opiskelusta siellä, mutta haluaisin tietää paljonko rahaa OIKEASTI menee :)

  VastaaPoista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥