"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Climbing Uphill

Hello people! 

Olen tosi ihmeissäni, että löysin nyt raon blogin päivittämiselle, ihan kuin olisin unohtanut tehdä jotain! Tämä viikko alkoi oudoissa fiiliksissä ja taitaa loppuviikkokin mennä niin. Olen niin superväsynyt ettei edes kymmenen tunnin unet yössä auta. Pitäis olla yksi päivä täysin tekemättä mitään että pääsisi vähän rauhottumaan. Aivot vaan raksuttaa koko ajan ja ääni pään sisällä käskee aloittamaan ja päättämään keskeneräiset tehtävät. I need a break.

Luulin päässeeni flunssasta eroon, mutta ei. Rauhaseni kaulassa olivat niin turvonneet että jouduin valitettavasti menemään lääkärille tarkastukseen. Kalleimmat 5 minuuttia ikinä ja vastaukseksi sain vain "Well, your glands are swollen but there's nothing we could do about it to make you feel better. Take some painkillers and drink tea." Parin päivän jälkeen rauhaset ovat normalisoituneet hieman ja alan olla taas kunnossa! Niin se bakteerikanta ja erilainen ilmasto vaikuttaa elimistöön vaikka kaiken tekeekin ongelmia välttääkseen. 

Koska kroppani on kovilla sekä päässä pyörii koko ajan, se alkaa näkyä myös työskentelyssä koulussa. Meisner- näyttelijäntyön tunnilla nukahdin mielikuvaharjoituksen aikana ja heräsin omaan tuhinaani. Historian tunnilla katsoimme dokumenttia musikaaleista ja 1/3 meistä torkkui sielläkin. En tiedä miten me kahlataan koko kevät läpi ilman mitään lomaa. Meidän Spring Break peruttiin epäselvien päivämäärien takia. Thanks! Alan unohtaa myös laulujen sanoja totaalisesti. Tanssituntien koreografiat vaativat enemmän toistoja jotta ne jäisivät päähän. Tämä kuva on kuitenkin tämän hetkinen mottoni;


I can do this.

***

Viime viikolla saimme mahtavan tilaisuuden käydä katsomassa Cinderella-musikaali (uudestaan!) ilmaiseksi. Allaolevassa kuvassa on upea opettajamme Todd, joka näyttelee Cinderellassa mahtavaa roolia. Usea meidän opettajista on Broadwaylla tällä hetkellä töissä mikä on uskomatonta, yksi on Phantom of the Operassa, toinen Chigagossa ja kolmas Cinderellassa. Lisäksi monet opettajistamme ovat ohjaajia/koreografeja sekä säveltävät omia musikaaleja. On niin onnekas olo että saan viettää tämän vuoden näiden ihmisten kanssa, jotka oikeasti työskentelevät Broadwaylla. Onko mitään absurdimpaa?? Fanitan kaikkia niin paljon.


***

Viime sunnuntaina sain mahtavan tilaisuuden päästä musiikkivideon kuvauksiin. Indonesialainen ystäväni on ohjaaja-linjalla ja halusi nimenomaan minut päärooliin musiikkivideolle. Päivä oli pitkä ja haastava. Jouduin hillumaan tässä upeassa valkoisessa läpikuultavassa mekossa ja avojaloin Union Squarella n. +10 asteessa ja järkyttävässä tuulessa. Sain haastaa itseäni olemalla surullinen ja haavoitettu, komedia on nimittäin enemmän omaa alaani. Tämä oli kuitenkin tosi hauskaa! Ohikulkevat ihmiset pysähtyivät ja ottivat meistä tosi paljon kuvia (luulivat että ollaan julkkiksia kun meillä oli kunnon videokamerat ja valot yms. elokuvatarvikkeet), oli aika tähti olo ;)Ai niin, ja jouduin/sain suudella 20 sekuntia juuri tapaamaani vastanäyttelijää videota varten. Ensimmäinen elokuvasuudelmani, siinäpä vasta kokemus... :D Kummallista miten musiikkivideot ovat nykyään niin seksuaalisia ja paljasta pintaa. It's not about the music any more.
 

Kunhan saan valmiin videon jotenkin käsiini, saatan linkata sen tänne jos se ei ole turhan rohkea, haha! 

***

Ainoa asia koulussa minkä kanssa minun ei tarvitse taistella tällä hetkellä on musiikin teoria. Olen opiskellut teoriaa ainakin 8 vuotta ja tehnyt kaikki mahdolliset musiikkiopistotasot siitä. Siksi olin lievästi sanottuna järkyttynyt tasosta, jolla opiskelemme teoriaa tällä hetkellä. Vaikka luokkamme on supertasokas ja lahjakas musiikillisesti, karkeasti jaoteltuna 2/3 meistä ei osaa lukea nuotteja. Tämä on mulle tosi kummallista ja nuokun suurimmat osat tunneista (varsinkin kun kyseessä on maanantaiaamun ensimmäinen tunti) koska olen käynyt nämä asiat läpi jo yli kymmenen vuotta sitten. Tässä siis ensimmäisten pistokokeiden tulokset, toivottavasti jatkan samaan malliin sekä teoria- että muillakin tunneilla! 


*** 

Tänään saimme todella hauskat JA HAASTAVAT biisit opiskeltavaksi ensemble (yhteislaulu)-tunnilla, joten lähdenpä niitä opiskelemaan! Sain hienon ehdotuksen blogiani varten, koska jokapäiväinen elämäni on niin erilaista kuin Suomessa, minua suositeltiin ottamaan kuva jokaisesta päivän tapahtumasta ja kirjoittamaan tarkka kuvaus päivästä. Tämä siirtyy ensi viikkoon joten stay tuned ;)

Huomenna lähden ostamaan asun Halloweenia varten, tämä juhla on jopa melkein isompi kuin joulu! Panostuksen makua. Hauskaa loppuviikkoa kaikille! <3 (Jestas, kohta on jo marraskuu!)

xoxo Kia

Instagram - @kiarosaliina - #kiainnyc

8 kommenttia:

 1. VAU, ehdottomasti musiikkivideota tänne bloginkin puolelle sitten kun se valmistuu! ;) saat kyllä aivan loistavia tilaisuuksia siellä Nykissä, ihanaa lukea niistä<3 tsemppiä kiireen keskelle, syksy on tosiaan miullakin ollut vähän tällaista aikaa että koko ajan väsyttää ja on kiire joka paikkaan ja tehdä kaikkea mutta aika ei vaan tunnu riittävän! mutta kohta on tosiaan joulu jo ovella! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, katsotaan ;) Joo tuntuu jotenki mahottomalta että vaikka oon ollu täällä vasta (jo!) puolitoista kuukautta niin oon saanu jo mielettömiä tilaisuuksia mitä ei vois Suomessa ees tehä! Kiitoksia paljon, samoin sulle <3 :)

   Poista
 2. Iso kasa voimahaleja sinne, toivottavasti paranet pian! <3 Vitsi miten siistiltä näyttää nuo kuvaukset! Haluan kyllä ehdottomasti nähdä tuon valmiina, vaikka ois kuinka rohkea ;) Ps. Ootko saanu mun whatsup viestiä? Lähetin sen joskus viime viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia murunen <3 Joo ne oli kyllä tosi hauskat ja tuli ihan semmonen olo että "vau tuunko tekemään tämmöstä työkseni joskus tulevaisuudessa?" Hehe, we'll see ;) Ah, laitoit varmaan viestin mun Suomen numeroon? Katon sitä tosi harvoin joten laitanpa sulle mun jenkkinumerosta viestiä niin mut saa siitä kiinni!

   Poista
 3. Vau, tosi kiva lukea taas kuulumisiasi! :) Hihi, 20 min. pituinen suudelma on jo tooosi pitkä! ;) ;) Olisi ihana nähdä se musiikkivideo! :) Jee, eikun taas paljon tsemppiä opiskeluihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Vivi, se tuntu ikuisuudelta! Vaikka ei ollutkaan minuuteista kyse ;) Kiitos kiitos!!!

   Poista
 4. Tsemppiä sinne kovasti Kia! Vaikeita päiviä tulee varmasti, ja silloin täytyy vain antaa ittensä kieriskellä siinä olotilassa ( = eat ice cream and feel sorry for yourself!)! Kyllä se taas helpottaa, ja sie kyllä selviät mistä vain! "Se joka ei tahdo, keksii selitykset. Se joka tahtoo, keksii keinot!" =D

  (Ps. Hamstraa niitä Halloween-karkkeja pahoja päiviä varten heti nyt Halloweenin jälkheen kun ne on varmasti joka paikassa ihan hurjassa alessa. ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Annukka! Nimenomaan, onneksi tuo Ben&Jerry's on niin paljon halvempaa täällä joten siihen voi aina luottaa harmaina päivinä ;) Thank you! Heh, pitääpä mennä heti kiertelemään karkkikaupat läpi! Ilmoittele jos olette tulossa tänne päin :) Hyvää syksyä ja terkkuja Lyskalle!

   Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥