"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

maanantai 15. syyskuuta 2014

Viimeisiä viedään

Tervehdys!

Täällä sitä taas ollaan! Olen ollut viimeiset viikot totaalisen blogi-vapaa ja nauttinut vähiin käyvistä hetkistä ja päivistä täysin rinnoin. Nyt täytyy ottaa ihan kalenteri esille ja muistella mitä kaikkea olenkaan ehtiny tekemään sitten viime paniikkikirjotuksen...


Työt loppu puolitoista viikkoa sitte. Hassua, ettei tarvi (saa!) enää mennä kaupan kassalle töihin. Ainakaan seuraavaan vuoteen! K-marketin Kirppu kuittaa.

Mutta hei, eipä siitä olekaan ko pari viikkoa ko panikoiduin. Onneksi sain paljon tsemppejä sekä lukijoiltani että ihmisiltä blogin ulkopuolelta! Missä olisinkaan ilman teitä kaikkia, kiitos! <3 Parin päivän paniikin jälkeen olen ollu ulkosesti suht rauhallinen, pään sisässä vaan kuohuu. Koko ajan mielessä asiat, mitä pitäis vielä muistaa tehä ennen lähtöä. Onneksi ei ole paljoakaan tekemistä jälellä. 5 päivää lähtöön. Mitä, tällä viikolla? Ja ens viikolla alkaa koulu? Huh.

Olen nyt Lapissa perheeni luona ja ennen tänne tuloa sain onneksi Helsingin asunnostani kaikki kaapit ja laatikot tyhjennettyä. Nyt asunnossa on enää pahvilaatikkomeri, sohva ja pöytä. Keskiviikkona lähemme serkkuni kans ajelemaan kohti etelää ja pääsemme tyhjentämään ja loppusiivoamaan kämpän... Lappiin tulostani asti olen ollu melkeinpä ajattelematta lähtöä. Täällä tulee jotenki aina semmonen irtautuminen arjesta kun elämä on  nykyään muualla. Epätodellinen ja kiireetön olo. 

Olen ollu jotenki niin eristyksissä kaikesta ja aivot narikassa etten saa tähänkään kirjotettua mitään sen enempää. Viimeinen postaus Rovaniemeltä, toiseksi viimeinen Suomesta ennen lähtöä. Yritän nyt nauttia joka hetkestä ystävieni ja perheeni kanssa. Ja haastan tässä teidät kaikki tekemään samoin!

Talk to you later!

xoxo Kia

3 kommenttia:

 1. Heippa!
  Oon lukenut tätä sun blogia ihan fiiliksissä, sillä munkin olisi tarkoitus lähteä vuoden päästä NYFAan opiskelemaan kunhan nyt vaan saan kaikki rahoitukset yms kasaan. Pistin sulle itseasiassa Schools App'iinkin viestiä, mutta en ihan osaa sitä käyttää joten voi olla että se katosi vaan jonnekin internetin syövereihin. Tosi kiva lukea suomalaisen näkökulmasta millaista New Yorkissa on ja millaista koulussa tulee olemaan, sillä vaikka mulla on vielä tätä odotusta vuosi jäljellä, niin silti noi asiat pyörii päässä todella paljon. Jos haluut kriiseillä tai hehkutella tai mitä tahansa jollekkin joka haluaa kuunnella mielellään niin mulle saa pistää viestiä fb'ssä tai vaikka just siellä Schools App'issä. Muuten hyvää matkaa ja kouluvuotta! :) T. Eevi Rytkölä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eevi! Oi, onpa ihanaa että sieki lähet sinne! Mihin ohjelmaan oli tarkotus osallistua? :) Joo tuohon rahotukseen ja kaikkeen muuhunki paperisotaan menee kauan aikaa ja onki hyvä että kaikki on sitte varmalla pohjalla ko sinne lähtee! Ah, mie en ole sitä kauheasti kattellu nyt eikä mulle tuu siitä ilmotuksiakaan joten voi olla etten oo itte tajunnu sitä tsekkailla! Voi kiitoksia, kiva kuulla, tiä vaikka pian saapuis jotain inboxiin! ;) Kiitos paljon ja jännittävää odottelua sulle ens vuotta varten! xo

   Poista
 2. Mun olis tarkoituksena mennä nyciin vuodeksi opiskelemaan Acting for Film'iä. Oon kyllä hakenut myös koko BA ohjelmaan niin, että eka vuosi olisi nycissä ja kaksi vikaa Losissa, mutta niistä kahdesta vuodesta tulee sitten vastaus vasta loppuvuodesta. Mutta joo tosiaan ihan kiva että tässä on tämä vuosi vielä niin saan kaikki paperisodat yms kuntoon ennen lähtöä, vaikka oonkin kyllä jo ihan täpinoissäni koko New Yorkista. Voin sitten fiilistellä lukemalla tätä sun blogia tän vuoden! ;)
  t. Eevi
  xo

  VastaaPoista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥