"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

torstai 21. elokuuta 2014

Kuukauden päivät jäljellä


Hellurei!

Kuten otsikko ja kuvakin sen jo kertovat, eilen jäljellä New Yorkiin muuttoon oli enää 31 päivää, tänään vielä vähemmän. Nyt päivät alkaa huveta silmissä ja asiat alkaa olla järjestyksessä. 

Puhelinliittymä, netti, sähkösopimus, vakuutukset ja vuokrasopimus on saatu päätökseen ja muutokseen Suomessa. Kuitenkin melkein sama rulianssi odottaa vielä rapakon takana. Vaikka muutan vasta (jo!) toista kertaa vuoden sisällä itsekseni, en kyllä jaksais tehä tätä joka vuosi. Tai edes joka toinen. Tavaraa on vain kerääntyny järkyttävä määrä ja kaikesta haluais päästä eroon mutta silti ei vain halua luopua kaikesta maallisesta.

Osa minusta (aika suuri osa vieläpä!) toivoo, että pystyisin jäämään Nykiin pidemmäksi aikaa, tai mistä sitä tietää jos en viihdykään siellä - hei, ketä tässä yritän huijata?? - mutta mulla on kuitenkin opiskelupaikka Suomessakin ja tänne täytyis palata suorittamaan ammatti. Mutta aion pitää silmät ja korvat auki kaikelle, kun se kaikki on kuitenkin mahdollista, right?!

Mulla on enää kaks viikkoa töitä jäljellä. Kaheksan vuoroa. Sen jälkeen sanon kaupan kassalle "goodbye" ja alan tosihommiin pakkaamisen kanssa. Toisinsanoen lähden vielä hyvästelemään ystävät ja sukulaiset Lappiin ja pakkaan sitten kaiken viime tipassa. En voi olla miettimättä sitä hetkeä kun menen lentokentän turvan läpi ja olen seuraavat kolme kuukautta täysin omillani kaukana kaikesta tutusta ja turvallisesta. En kylläkään epäile hetkeäkään, ettenkö kotiutuis nopeasti. Nykissä lähden suoraan hoitamaan kännykkäliittymä- ja pankkiasiat. Kulttuurishokki odotettavissa? Miltäköhän tuntuu yhtäkkiä vaihtaa koko maailma englanniksi? Jotenkin nyt kun on aina välissä tullut vastaan ulkomaalaisia asiakkaita, on kestäny hetken vaihtaa kieltä, mutta kyllä se varmasti siitä nopeutuu!

Entäs sitten laulu-, tanssi- ja näyttelijäntyön tunnit?? Lontoossa pääsykokeissa käydessäni sain käteeni käsikirjoituksen ja sanottiin vaan "GO!" ja siinä sitä sitten improttiin. Kaikkeen on totuttava ja tätähän mie elämältäni haluan. Kuinka onnekas olenkaan, että pääsen toteuttamaan suurinta unelmaani? Tätä kaikkea ei olis tapahtunu ja tulis tapahtumaan ilman viime vuotta HEO:ssa tai sekä emotionaalista että rahallista tukea ystäviltäni ja perheeltäni.

Mulla näköjään nyt avautui sanainen arkku ihan vahingossa mutten pääse sitä sen enempää jakamaan, sillä on aika mennä töihin. Voisin kyllä vielä kirjottaa ajatuksenvirtaa ja odotuksia tulevalta vuodelta... We'll see!

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

xoxo Kia

2 kommenttia:

  1. voi, oon kyllä niin iloinen siun puolesta että pääset toteuttamaan unelmaas tonne New Yorkiin!♥ :) eiköhän sielläkin asiat mene ihan hyvin ja totut nopeasti siihen menoon ja meininkiin mikä siellä on :D kuukausi menee muuten hyvin äkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän, Tuuli! <3 En malta oottaa... No näinpä, ja kun on joka viikonloppu jonku sortin läksiäiset niin aika menee hujauksessa! :D

      Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥