"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Häähumua Lapissa

Hei ystäväiset pitkästä aikaa! 

Viimiset pari viikkoa on hurahtanu aivan silmissä ja päivät kohti New Yorkia alkaa lähentyä toden teolla... 34 päivää enää! Viime viikolla vietin lomaviikon Rovaniemellä viettäen aikaa ystävieni kanssa ja häitä juhliessa. Sain myös kotona käydessäni vihdoin hommattua vakuutuksen Nykiin, joten kaikki on viimein valmista. Ei ole ennää ko lähteä! 

Tämän postauksen pyhitän kuitenki rakkaudelle ja häille, joissa sain olla mukana viime viikonloppuna. Niin kaunista, että jopa mie, joka ei juuri koskaan itke, itkin useampaan otteeseen. Häät herkistää!


  

 

Näissä kuvissa häitä edeltävän päivän soundcheck, josta on myös videomateriaalia. Sitä ehkä luvassa jossain vaiheessa if you want ;)

...ja oikeisiin häätunnelmiin!


Otin kirkossa paljon kuvia, mutta suurin osa oli tärähtäneitä (luultavasti käsien tärinän ja tihruttelun takia) tai vähän hämmentäviä koska halusin kuitenkin nähä joka hetken livenäkin enkä vain linssin läpi. Kuitenkin se hetki, kun ovet avautuivat ja morsian käveli alttarille kohti sulhasta, oli varmasti yksi kauneimmista asioista mitä olen ikinä saanut todistaa. Rakkaus avioparin välillä oli käsinkosketeltavaa ja ilo huokui heidän kasvoillaan pienen jännityksen lomassa. 

Seremonia oli kaunis ja musiikkiesitykset todella koskettavia. Eniten aloin itkeä siinä vaiheessa, kun käsikellot soittivat kauniin Breathe-kappaleen. Siinä tunsin taas musiikin voiman ja vaikutuksen kun kylmät väreet menivät pitkin selkärankaa ja kyyneleet virtasivat pitkin poskia. 


 Toimituksen jälkeen siirryttiin ulos portaille puhaltelemaan saippuakuplia ja onnittelemaan tuoretta avioparia, joka lähti kirkosta kuvauksiin ja hääpaikalle Urho Kekkosen entisellä Cadillacilla, oli kyllä niin hieno auto, että!!!


Reilu tuntia myöhemmin herra ja rouva saapuivat juhlapaikalle ja bileet alkoivat!


Ohjelmassa oli puheita ja tutustumisleikkejä sekä pieniä kilpailuja. Ruoka oli todella gourmet ja erittäin maukasta! Juhlapaikalla myytiin "Haavikko Special"-drinksuja ihan tätä paria ja juhlaa varten, oli kyllä hyvät tarjoilut!


 Siirryttäessä leikkaamaan kakkua sulhanen yllätti morsiamen ja esitti tälle itse kirjoitetun ja sävelletyn kauniin kappaleen, joka sai juhlavieraista joka ikiselle kyyneleet silmiin. Sanat kertoivat heän elämästä ja rakastumisesta ja melodia oli niin koskettava, ettei kukaan voinu olla niiskuttamatta. KAUNISTA!


Täysi suklaakakku, vesi herahtaa kielelle kun muisteleekin tätä herkkua.


Pienen ruoan sulattelun jälkeen tuli minun aika astua estradille. Lauloin Matsun säestämänä mm. Adelea, Katy Perryä ja John Legendiä. Oli ihana päästä vetämään soolona upean muusikon kanssa :)


Morsiuspari tanssahteli virallisen häätanssin Adelen "To Make You Feel My Love":n tahtiin, joka päättyi lopulta hauskaan koreografiaan johon liitty kaasot ja bestmanitkin mukaan! Ihana ylläri tämäkin :)
Illemmalla esiinnyin vielä bändin solistina ABBAa ja Whitney Houstonia vetäen! Hauskaa bilemusaa ja pääsi vähän revittelemäänkin ;)Auringon laskiessa sulhasen huippu bändi Rockcorn esiintyi vielä, joten juhlapaikassa oli kunnon bileet yöhön asti! Herra ja rouva Haavikko esittivät vielä yhdessäkin rakkausballadin, sulosta Puolenyön aikaan tuore aviopari lähti viettämään hääyötään tähtisadetikkujen siivittämänä, upea näky!!

Upea pari, upeat juhlat ja kaikki viimisen päälle suunniteltua! TÄYDELLINEN PÄIVÄ ♥ 
Toivotan vielä ihanalle Sandralle ja Juusolle onnea ja rakkautta elämään, LOVE IS ALL YOU NEED 

xoxo Kia

2 kommenttia:

  1. oi, itsekin jo odotan että joku lähisukulainen menisi naimisiin niin pääsisin häihin!<3 niissä on aina se oma taianomainen tunnelma :) ihania nuo kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, häät on kyllä aivan ihania! En oo pitkään aikaan ollu häissä, ja eka kerta että omat kaverit avioituu, tuli vähän vanha olo itelläki :D Kiitoksia :)

      Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥