"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Unelma New Yorkista

 Hei ystäväiset!

Tänään olen viettänyt toista vapaapäivääni siivoten pientä lukaaliani. Järkytyin tyhjentäessäni kaappejani kuinka paljon tavaraa voikaan vuoden aikana minunlaiselle hamstraajalle kerääntyä! Luulin heittäneeni kaikki tarpeettomat paperit ja pikkutilpehöörit pois jo Rovaniemeltä Helsinkiin muuttaessani mutta yllätyin silti kaikesta mitä mukaan olikaan tullut. Tällä hetkellä tavoitteenani on siis päästä mahdollisimman monesta huonekalusta eroon ja heittää kaikki tarpeeton pois. Tietysti New Yorkista takaisin Suomeen (Tampereelle) muuttaessani tarvin taas huonekaluja ja osan tavaroista vienkin jo etukäteen sukulaisilleni varastoon vuodeksi. Minusta on ihana muuttaa rapakon taakse ja aloittaa täysin uusi elämä, jättää kaikki maallinen Suomeen. Yritän myös päästä vaatteistani eroon, sillä totta kai haluan uusia koko vaatekaappini New Yorkissa ja ostaa kaikkea paljon halvemmalla. Täysin uusi Kia!

Eilen ostin lentoliput uudeksi vuodeksi takasin New Yorkiin ja otin jo paluulipun Suomeenkin kesäkuuksi 2015. Syyskuussa lähtiessäni palaan takaisin Suomeen joulun viettoon eli kolmen kuukauden asustelun jälkeen. Reilu viikon Suomessa viettäneenä joulukuussa palaan sitten takaisin "kotiini" New Yorkiin (mitäh, koti New Yorkissa??) enkä tule Suomeen ennen kesäkuuta. Kuusi kuukautta siis putkeen näkemättä perhettä, sukulaisia ja ystäviä? Huh. Hurjaa ajatella.

Tässä siivotessani kämppääni tajusin ja naurahdin sille, miten paljon mulla on New York- aiheista tavaraa. Sain jo tämän rakkaan mutta järkyttävän-vaikean-puhtaana-pidettävän maton myytyä pari viikkoa sitten! Huomaa kyllä, mikä mulla on ollut mielessä jo pidemmän aikaa.


Tämän ihanan teippikuvasarjan löysimme äidin kanssa viime vuonna Helsinkiin muuttaessani ale-laarista Prismasta. Minusta se on aivan ihana ja toivon, että saisin tämän jotenki seinälle sitten Tampereellakin! Ajatella, että tämä siluetti tulee olemaan näkymä ikkunastani (ainakin) seuraavan vuoden ajan.Lukion ilmaiskalenterit koristelin aina ite jollain New York-kuvilla enkä päässyt irti tavasta etelään muutettuanikaan. Onneksi Suomalaisessa on joka vuosi nämä ihanat kalenterit! Tajusin pari viikkoa sitten, että nykyinen kalenterini loppuu jo elokuuhun joten en voinut merkitä lentojani tai koulun tärkeitä päivämääriä mihinkään. Siksipä menin saman tien ensimmäiseen Suomalaiseen ja onnekseni tämä vaaleampi versio oli jo tullut myyntiin! Viimeinen kappale siitä, taas! Mikä tuuri...


Ostin nämä kaksi postikorttia viime vuonna Nykistä enkä raskinu lähettää niitä kellekään kun ne oli niin hienoja joten ne pääty kellon alle seinälle!


 Jaahas, kaikki NYC-tavarat ovat näemmä mustavalkosia, simppeliä minun makuun. Olen repiny nämä pari julistetta Demi-lehdistä varmaan viis vuotta sitten ja ne on ollu siitä asti minun seinällä. Mulla on tuosta oikean puoleisesta silitysrautatalosta ja kellosta just samanlainen kuva jossain ite ottamien kuvien joukossa ;)


NO NYT TULI VÄHÄN VÄRIÄ! Ja kuten huomaatte, GLITTERIÄ <3 Hahaa, vasemman puoleinen kahvitermari (en ees juo kahvia, mutta Nykissä on paljon katu-uskottavampi jos kävelee termarin kans! Onneksi tee ajaa saman asian) on kylläkin varustettu Hollywoodilla, mutta pakkohan se oli ostaa kun se oli niin kimalteleva. Pinkin termarin ostin toissa vuonna perheeni lomalla Nykistä mutta jotenki ihmeellisesti sinne meni vettä sisälle (?!) eikä sitä saanu mitenkään kuivattua ja se on nyt vähän tuommonen ruosteinen :O Pitää ostaa uus!


 Sitten päästäänkin teknisiin laitteisiini. Kauan palvellut iPhone 4S:säni on voimissaan ja siinä on vaihtunut varmaan miljoona kertaa taustakuva. Tällä hetkellä näyttöäni koristaa tämä inspiroiva Broadway-kyltti.Uusin rakkauteni ja silmäteräni. Taustalla myös New York. SHOCKER!


Tämä teema on kyllä järjestyny ihan vahingossa, mutta huomaa että alitajunnalla on selvästi ollu joku taka-ajatus. Onkohan se edes mahollista? :D Anyways, näissä kuvissa ja tunnelmissa olen 53:n päivän päästä. Wicked!

Seitsemän päivän työputki ja sen jälkeen seitsemän päivän loma edessä. Jaksaa, jaksaa!

xoxo Kia

4 kommenttia:

 1. kiva postaus! :) olisi kyllä unelma matkustaa joskus New Yorkiin, kauanko muuten opiskelusi kaikenkaikkiaan siellä kestää ja mitä sitten sen jälkeen aiot? :) jäädä ulkomaille asumaan vai palata takaisin Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :-* Suosittelen, se on kyllä upea kaupunki! Paljon nähtävää ja tehtävää :) Vuoden päivät kestää tämä opiskelu, voi kunpa saisin olla pidempäänki! Ehkä joskus tulevaisuudessa vielä palaan sinne ;) Ens syksynä alotan muusikko-opiskelut Tampereen AMKissa mutta anything can happen!

   Poista
 2. Hah sun koti ja kaikki kamat on yhtä new yorkia! :D Kyllä sie oot vissiin ihan oikeaan paikkaan lähössä, vaikka ikävä kyllä tulee :( <3

  VastaaPoista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥