"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

torstai 10. heinäkuuta 2014

Onnen kyyneleet

Heipä hei ja aurinkoiset tervehdykset! :-*

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet kyllä raskaimpia tänä kesänä... Tai oikeastaan koko vuonna! Olin siis pari viikkoa hevi (hedelmä-vihannes) -vastaavana töissä eli heräsin joka aamu kuudeksi töihin! Aina saadessani lisää vastuuta missä tahansa asiassa, kuikuilen yöt hereillä ja "palvelen asiakkaita" unissanikin. Heräilen siis omaan pulputukseeni tai käsien heilutukseen. Kuinka rentouttavaa! Selvisin vastuutehtävistä kutakuinkin kunnialla ja nyt olen taas normaaleissa tehtävissä töissä :) Alle kaksi kuukautta töitä jäljellä ennen muuttoa, peeloa!

Tässä upea luomukseni töistä ollessani vastaavana ;)

Nyt mulla on teille kuitenkin ilouutisia. Nimittäin sain viime viikolla tiedon että pääsin Suomessa opiskelemaan musiikkiteatteria! Elikkä seuraavat viisi vuotta elämästäni ovat taattuja ja suunniteltuja, JEE! Tai no joo, koskaan ei voi olla liian varma. Mutta, MIE SAAN TÄSTÄ AMMATIN <3 Minusta pitäis siis vuonna 2019 valmistua MUUSIKKO ja erikoistun musiikkiteatteriin ja teatteridraamaan. Älkää pelätkö, en ole kuitenkaan jättämässä New Yorkia väliin. Lähden kouluttamaan itteäni Nykiin, (mikään ei minua estä!!) ja tulen ensi vuonna takaisin ja muutan syksyllä Tampereelle. Aikamoista muuttamista tämä minun elämä tällä hetkellä, luultavasti tulee jatkossakin olemaan. I like it! Hmm, pitääköhän minun muuttaa blogin nimeksi sitten From New York to Tampere ? :D Noh, se on sen ajan murhe ;) Kaikista parasta tässä opiskelupaikan saamisessa on kuitenkin se, että viime vuonna olin ensimmäisellä varasijalla ja parin pisteen päässä paikasta ja nyt pääsin sisälle! Lisäksi, minun laskujen mukaan tälle samalle linjalle ei päässyt kuin kaksi ja olin toinen niistä. Jo on aihetta juhlaan! Tästä vuodesta HEOssa ei ole siis ollut mitään muuta kuin hyötyä; olen saanut jo kolmesta koulusta, toisin sanoen kolmesta maasta koulupaikan! Alan pikkuhiljaa uskoa itseeni ja tähän hommaan. In the end, all the hard work pays off!


Toinen ilmoitusluontoinen ja helpottava asia on, että olen vihdoin saanut Amerikan paperiasiat suht kuntoon. Hyvällä mallilla ainakin ollaan! Kävin tällä viikolla viisumihaastattelussa ja se on nyt hoidettu :) JEE! Nyt siis "to do" -listalla ovat enää lennot ja vakuutukset. ALMOST THERE! Reilut kaksi kuukautta lähtöön. Yhdeksän viikkoa. YHEKSÄN VIIKONLOPPUA. Huhhuh, vasta se oli puolen vuoden päässä. Olen onnellinen :) 

Lisäksi onneani viime viikolla lisäsi kun rakkaat pikkuveljeni ja äitini kävivät kesälomailemassa luonani ♥ Töiden jälkeen viime viikolla kävimme ensin päivän Linnanmäellä ja toisena päivänä uimastadionilla polskimassa ja ottamassa aurinkoa. Ihanaa lomailua mullekin! Äiti myös osti mulle jääkaapin täyteen ja kaikkea muuta tarpeellista käyttötavaraa. Eipähän nälkä yllätä ainakaan hetkeen :) Tässä muutama otos Linnanmäeltä.


  
   

   


 Pian aloitan operaation "muutto ulkomaille", eli alan ottaa kuvia vaatteistani ja huonekaluistani ja laittaa ne nettiin myyntiin. Pakko päästä hieman tavaroista eroon! Toisaalta, asiaa nyt helpotti se, ettei minun tarvi yrittää myydä kaikkea kun muutan sitten Nykin jälkeen Tampereelle ja sinne tietysti tarvii taas tavaraa! Kovasti yritän kuitenkin päästä vaatteistani eroon että pääsen ostamaan uusia Jenkeistä, hehee!!! 

Kohta myös ostan lentoliput Nykiin, tarkoituksena olis tulla jouluksi takasi Suomeen ♥ Mutta uuden vuoden aion viettää Times Squarella!!! Nyt aion kuitenki vielä nauttia Suomen kesästä ja tehdä rahaa samalla kun järjestelen asioita. Innostus on taas huipussaan!

Ihanan kesäistä ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

xoxo Kia

P.S. Olen suunnattoman kiitollinen ja otettu kaikista ihanista kannustavista kommenteistanne ja uusista lukijoistani, tervetuloa kaikille! KIITOS 

2 kommenttia:

 1. Voithan sä tehdä tohon etusivulle blogin nimelle sellasin ns. alaotsikon johon voisit aina päivittää missäpäin maailmaa sitten oletkaan ja mihin matka ;))
  -Nao

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa näinpä vois, kiitos ehdotuksesta laitan korvan taakse! ;)

   Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥