"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Love While You Can


Tervehdys!

Huh, heinäkuun viimeisiä päiviä viedään. 55 päivää muuttoon eli alle kaksi kuukautta enää! Tällä viikolla minut yllätti ilmoitus postista, että olen saanut paketin. Kävin sen heti noutamassa ja suuressa pahvilaatikossa oli Nyfalta lähetetty koululaukku! Malli on aika unisex ja nahkainen (ISO) olkalaukku, jonne saan kätevästi tietokoneen matkalla New Yorkiin! Olen nimittäin yrittäny löytää kivaa "taskulaukkua" koneelleni mutten ole löytäny mitään kivaa enkä haluais ostaa mitään oikeaa tietokonelaukkuakaan. Tämä ajaa siis nyt sen asian! Maksoin myös jo osan koulumaksusta, jee!


Viime viikolla minut yllätettiin edellisenä päivänä puhelulla että isäni ja pikkuveljeni ovat tulossa käymään. Peruin siis kaikki viikonlopun suunnitelmat että saan viettää aikaa heidän kanssaan <3 Juho raukka, itki kovasti kun tajusi että muutan kohta maailman toiselle puolelle. Mullakin tulee kyllä aivan kamala ikävä kaikkia täällä! Ajatella että muutan yksin kaupunkiin jossa on kymmeniä miljoonia ihmisiä ja hyvin harva heistä on suomalainen. Kieltämättä, vähän kyllä pelottaa mutta lähden innoissani!


Käytiin ensimmäisenä iltana Kaivopuistossa kattomassa hienoja autoja ja veneitä. Ihana, lämmin lauantai-ilta ja pehmikset! Isi oli ostanu itelleen uuden leikkikalun (koska mulla oli meän perheen ainoa järkkäri), joten hän pääsi kokeilemaan uutta kameraansa useasti!


Saatiin kerranki hypättyä yhtä aikaa Juhon kans, tykkään tästä kuvasta tosi paljon! 


Perheen vieraillessa mulle osui tosi sopivasti pari päivää vapaata töistä joten suunnattiin mökille Nummipusulaan (jota olen aina kutsunu jostain syystä MUMMIpusulaksi :D) Mulla oli jotenki tosi vaikea irtautua kaupungin menosta ja rentoutua hetki, ajattelin vain koko ajan että on pakko tehä jotaki. Hetken sain maattua ilmapatjalla (aurinko meni just piiloon) ja sitten syötiinki oikein kunnolla mökkiruokaa, nam! 


Me lämmitettiin savusauna ja sain vihdoin talviturkinki heitettyä pois! Vesi tuntu niin kylmältä vaikka se oli jopa +24C. Oli ihana viilentää oloa polskimalla.

Lopuksi pari hauskaa kuvaa minusta ja Juhosta, rakastan tämmösiä kuvasarjoja 
Muutaman päivän vierailun jälkeen he palasivat takasin pohjoseen ja mie jatkoin töitä etelässä! ENÄÄ VIIS VIIKKOA TÖITÄ JÄLJELLÄ, unbelievable.

 Ensi viikolla onki sitte (apua, jo ens viikolla??) hyvän ystäväni häät Lapissa jossa myös satun esiintymään. Jännää! En olekaan ollu pitkään aikaan häissä, saatikka sitte oman ystävän! Tulee vanha olo...

Kuulumisiin!
xoxo Kia
2 kommenttia:

  1. hihii, tulinkin heti vastavierailulle tänne siun blogiin ja tykästyin heti<3 jään myös ehdottomasti lukijaksi, mielenkiinnolla odotan jo tulevia postauksia ja sitä kun muutat sinne New Yorkiin :) paljon onnea ja menestystä tulevaan<3

    VastaaPoista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥