"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

maanantai 2. kesäkuuta 2014

This is the End...

Heipä hei kaikki 

Huh... Viime postauksestani on aivan liian kauan! Nytpä onkin sitten hieman kiinniotettavaa. Mitäs viime kolmen viikon aikan onkaan tapahtunut? TIIVISTYSTÄ LUVASSA, tämä olkoon nyt viimeisten HEO-viikkojen raportti!

Meillä oli koulussa viimeinen suuri konsertti nimeltään Kansiokonsertti! :D Kaikilla meillä oli siis tehtävänä valmistaa itsenäisesti viisi erilaista kappaletta kansioon ja esitimme osan niistä lopulta "koe-esiintymisissä" raadin edessä. Eniten konsertissa jännitti se, että raadissa istui oikeita ja nimekkäitä suomalaisia musiikkiteatterin tekijöitä. Audition-tilanne meni osaltani kutakuinkin mainiosti ja sain loistavaa ja kehittävää palautetta ja uskoa itseeni ja tekemiseeni! Uskomaton fiilis kaikista niistä ajatuksista, joita nämä ammattilaiset sanoivat. Minulla on kuulemma ainakin iso tekemisen meininki ja valtava kimalteleva Amerikan lippu rinnassa. Haluan tuon aukkarihetken takaisin!

Loppuviikolla kansiokonsertin jälkeen kävin Tampereella pääsykokeissa ja vaikka se jäisi taas parista pisteestä ja ensimmäisestä varasijasta kiinni kuten viime vuonna, lähdin sieltä hyvillä mielin! Oli kiva käydä paineetta kokeilemassa onko vuoden aikana tapahtunut kehitystä :)

Viime viikon alussa meillä oli vielä viimeisten itsenäisten koulutehtävien esitys, esitimme duetot jokaiselle jaetun parin kanssa ja teimme ryhmän kanssa yhteisen tanssikoreografian. Illasta jäi tosi hieno fiilis ja onnellinen olo! Illan päätteeksi olimme piirissä ja kirjoitimme kaikista ryhmämme jäsenistä ja opettajista muutaman kauniin sanan paperille anonyymisti. Sitä itkun määrää, kun sain lukea, mitä kaikki minusta ajattelevat ♥ Rakastan tätä porukkaa yli kaiken ja tulen ikävöimään heitä niin paljon! Kaunis ja täydellinen ryhmäni, HEO:n MuTet 2013-2014 for life 

 ...ja vielä kolme kertaa kiellon päälle , meidän koko ryhmä opettajineen 


Voisin puhua tästä vuodesta loputtomiin, mutta säästän teidät siltä tällä kertaa. Pari sanaa kuitenkin sanon. Otin suuren askeleen muuttaessani Helsinkiin viime syksynä ja lähtiessäni täysin tuntemattomalle polulle yksin. Tänä vuonna olen kuitenkin ollut todella onnekas ja onnellinen enkä vaihtaisi mitään pois. Yksin asuessa olen kyllä aikuistunut ja huomannut, miten rahaa vain tulee ja menee (harvemmin sitä liikaa tuli kuitenkaan :D). Vuosi meni aivan liian nopeasti ohi ja minulle jäi hieman tyhjä olo, kun saimme todistukset ja lauloimme yllätysnumerona ryhmän kanssa Wicked- musikaalista For Goodin. Eikä kyyneleiltä voinut välttyä! Hassua, miten äkkiä täysin erilaisista ihmisistä voi kasvaa niin läheisiä niin lyhyessä ajassa. 

Tässä hetkessä itkua pidätellen haluan jakaa ja välittää teille kaiken sen rakkauden, jonka näitä ihania ihmisiä kohtaan tunnen. Tämän ihanan porukan kanssa olemme nauraneet, itkeneet ja itkunauraneet ja kaikki ovat kehittyneet huimasti tänä vuonna, kiitos mahtavien opettajiemme! Kaikki meidän MuTe-ryhmästä ovat kannustaneet ja auttaneet toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa. Toivon heille ja teille kaikille kaikkea hyvää sekä unelmien tavoittelua ja saavuttamista! Rakastan teitä ♥ 

Näihin itkuisiin mutta onnellisiin kuviin ja tunnelmiin, ME TAVATAAN VIELÄ!!!

xoxo Kia

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Tosiaan elät iha mun unelmaa , siis oon pienestä pitäen unelmoinu musikaaliteatterin opiskelusta Amerikassa ja tätä blogia on ihan mahtava seurata.
  Kuinka kauan oot harrastanu tanssia , laulua ja muita musiikkiteatteriin liittyviä juttuja mitä sit ikinä ootkaa harrastanu ?

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kiva että on samoja unelmia, mikset lähtis toteuttamaan niitä? ;) Koskaan ei oo liian myöhästä!

  Oon harrastanu musiikkia niin monessa eri muodossa koko elämäni, soittanu siis kaikennäkösiä soittimia ennen lauluun siirtymistä. Laulutunneilla oon käyny nyt hmm kolme vuotta (aluksi klassisilla, sitten musateatteritunneilla). Oon näytelly harrastajateatterissa 5 vuotta ja tehny useampia proggiksia. Tanssia harrastin joskus ala-asteella pari vuotta ja myöhemmin luistelin joten on niistä ajoista jotain jääny! Ja nyt siis tänä vuonna HEOssa opiskelin kaikkia näitä ihan täyspäiväsesti :)

  Kiitos paljon, kiva kuulla ja pysyhän mukana :)

  VastaaPoista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥