"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kauppias hoitaa homman

Hyvää iltaa ihmiset!

Täällä ruudun takana istuu erittäin väsynyt kassaneiti, takana viikon työputki ja vielä huominen töitä ennen kahta vapaapäivää! Jee! Olen saanut monet kerrat flashbackit viime kesään, kun tein paljon iltavuoroja kaupassa Lapissa asuessani. Koko vuoden täällä Helsingissä olen tehnyt sekä muutaman tunnin aamuvuoroja että viikonloppuja. Nytpä pääsin sitten täälläkin kokemaan illat! Olen aivan ilmiselvästi iltavirkku, sillä on kivempi mennä illalla töihin kun on saanu nukuttua kunnon yöunet. Tänään kuitenkin patistin itteni ennen yheksää ylös ja salille taas viikon tauon jälkeen! Huh, mikä inspiraatio taas urheilla ja nyt kiitos iltavuorojen, ehdin mukavasti mennä aamulla ryhmätunneille ja salille kun siellä ei ole suurinta ryysistä :)

Ainiin, Ilse leikkasi mulle uuden kesätukan <3

Viime viikonloppuna kävimme työporukan kanssa virkistysristeilyllä Tallinnassa. Tosiasiassa nousimme vain illalla laivaan joka seilasi muutaman tunnin Tallinnaan, laiva nökötti satamassa koko yön ja aamulla lähimme takasin Helsinkiin. Olin todella hämmentyny tämmösestä laivassa hengaamisesta, mutta hauskaa ainakin oli! :D En muista edes millon viimeksi olen käyny laivalla, siitä on varmaan melkein 10 vuotta aikaa! Siksipä jännitin hieman laivaan astumista ja säikähdin jokaista ääntä jota laivasta lähti. Matka sujui kuitenkin ongelmitta ja oli mukava tutustua työkavereihin paremmin näin vapaalla :)
Täytyy myöntää, että vähän peelotti.
Yritettiin Sonjan kanssa muka hypätä yhtä aikaa...
Hienot työnaiset!

Pakko se on kai myöntää
, eihän siellä laivalla tullut nukuttua kuin kaksi tuntia, hyttiin saapuessani (klo 6:30) laitoin pään tyynyyn ja saman tien tuli kuulutus "Hyvää huomenta hyvät matkustajat"..... :D Onneksi sunnuntaina oli helluntai eikä tarvinnut mennä töihin joten kyllä se päivä meni sitten nukkuessa univelkoja pois! 

Innostunut laiva-selfie


Tässäpä vähän viikon tapahtumia, ens kerralla mulla on paljon kerrottavaa New Yorkiin liittyvistä asioista ;) Stay tuned!

xoxo Kia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥