"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

torstai 12. kesäkuuta 2014

(100) Days of Waiting

Sateiset mutta innokkaat terveiset itä-Helsingistä!

Tänään on ollut kyllä merkittävä päivä ja voin vihdoin jakaa nämä fiilikset kanssanne. Tänään on siis tasan 111 päivää jäljellä koulun alkuun! En ole ikinä ollut näin innoissani opiskelemaan pääsemisestä, onhan tässä tällä kertaa kuitenkin unelmakoulustani kyse. Lisäksi, tänään on myös tasan 100 päivää aikaa muuttooni! En ole kyllä vielä lentolippuja hommannut (enkä hommakaan ennen kuin olen saanut viisumin), mutta lähtöpäivän olen kuitenkin jo päättänyt. NYFAan pitää viikkoa ennen ensimmäistä virallista koulupäivää käydä ilmoittautumassa ja ottamassa paikka vastaan ja ajattelin myös mennä tutkimaan ja haistelemaan uusia kotikulmia ajoissa :)Täytyy myöntää, että olen todella onnellinen ja tyytyväinen myös asuntotilanteeseeni. Satuin erittäin hyvällä tuurilla löytämään täydellisen asunnon täydelliseen hintaan täydellisen matkan päässä koulusta. Tuleva vuokraemäntäni (suomalainen!) on ollut todella ihana enkä malta odottaa että tapaan hänet ja muutkin tulevat kämppikseni! Takuuvuokrankin sain maksettua, joten minua odottaa tämä upea huone Brooklynissä syyskuussa. Pakko siis jakaa teillekin siitä kuva! ;)


Kuten jo aiemminkin olen tainnu mainita, rapakon taakse ei ole helpoin päästä asumaan ja opiskelemaan. Edessä (ja jo takanakin) on hurja paperisota ja uusia maksuja tulee maksujen perään. Tällä hetkellä yritän saada viisumia ja viisumihaastatteluaikaa varattua. Minun tuurillani nettisivuissa on vain joku ongelma ollut jo melkein viikon enkä saa asiaa etenemään... Fingers crossed, että sivut saadaan toimimaan pian ja pääsen eteenpäin paperiasioissa!

Yhdeksän päivän työputken (ja pienen viisumiturhautumisen) jälkeen oli kuitenkin ihana viettää vapaapäivä parin HEO:n muten kanssa ja vaihtaa kuulumisia. ♥ Huomenna olen vielä vapaalla, sitten olenkin juhannukseen asti täyspäiväisesti taas kassaneitinä! Ihana päästä käymään taas Lapissa muutama päivä ja pääsen jo perinteeksi muodostuneisiin lavatansseihin, jee!


Innosta pinkeä tuleva Nykiläinen kuittaa, hyvää loppuviikkoa kaikille!

xoxo Kia


6 kommenttia:

 1. Moi ! Oli ihan pakko tulla kommentoimaan ! Oon näytellyt ja tanssinut intohimoisesti tässä pari vuotta haaveena tanssijan ura. Nyt kuitenkin kävin lomailemassa New Yorkissa ja kävin myös Broadwaylla katsomassa musikaalia. Silloin se iski. Palava halu päästä joskus vielä Broadwaylle esiintymään, tai ainakin aluksi nyt jonnekkin musikaaliin :D Myös nycissä asuminen on ollut unelmana jo hetken. Oon hirveen onnellinen sun puolesta ja on ihanaa seurailla tätä sun blogia ! Osaat muuten laulaa ihanasti ! Oma laulaminen ei ole todellakaan huippupäästä mutta kaiken tämän innoittamana päätin ilmottautua laulutunneille :)
  Kiitos sulle tästä ihanastaa blogista, odotan jo postauksia nycistä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi kiitoksia tosi paljon, piristit todella mun päivää! Tää ala ja Broadway on niin sanoinkuvaamattoman upeita, mahtava kuulla että sieki tavottelet samoja asioita :) Ihanaa, unelmia kohti vain!!! Kiitos sulle, kiva että oot mukana matkassa :-*

   Poista
 2. Heippa!

  Mä tiedän että suomalaiset ei yleensä tykkää puhua raha-asioista, mutta mun on nyt pakko kysyä että mistä oot repässyt noin paljon rahaa tohon opiskeluun? Mulla on myös ollut haaveena NYFA jo aika kauan ja siellä se "acting for film"-tutkinto. Ongelmana on vaan se raha...
  Sun blogi on ihana ja oottelen aina innoissani ku huomaan että oot postannu! Huomasin myös sun lauluvideon tuolla jossai vanhemmassa postauksessa ja EI JUMPE SÄ TYTTÖ OSAAT LAULAA! Sut tullaan vielä näkemään Broadwayllä ;)

  ~ Sohvi

  PS, Tsemppiä syksylle sinne maailman toiselle puolelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Ei hätää, on tästä moni muukin kysellyt! Itekin muutama vuosi sitten NYFAssa vieraillessani kauhistelin hintoja ja ajattelin etten ikinä pääse sinne opiskelemaan maksujen takia... Sain kuitenki NYFAsta stipendin, joka kattaa 1/3 koulumaksusta, otan opintolainan ja pankkilainan. Lisäksi haen apurahoja kaikilta mahollisilta tahoilta. Kun koulupaikan sain, aattelin vaan että tää on nyt "once-in-a-lifetime" ja keksin kyllä rahat jostain. Toki lainaa takasin maksaessa menee useampi vuosi, mutta haluan nyt uskoa ja sijoittaa unelmiini ettei vanhana tarvi katua. Kyllä se kaikki rahaa tulee jossain vaiheessa työllä maksettua! :)

   Hae ihmeessä kouluun ja lähe seuraamaan unelmias! Kaikki kyllä järjestyy, niin kävi mullaki :)

   Super paljon kiitoksia sulle, ihana kuulla ja arvostan TODELLA suuresti :-* Oot upea! Kiitos kiitos kiitos Sohvi!!! <3

   Poista
 3. Tulin tutustumaan tähän siun blogiin linkin kautta - ja onpa upeeta! Ihailtavaa, että oot hakenut opiskelemaan sinne minne mieli oikeesti tekee :) Ja oikee asenne, että rahat kyllä löytyy jostain hyvää tarkotusta varten! Onnea matkaan, seurailen edistystäsi täältä blogin kautta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sonja! Kiitos kommentista ja toivotuksista, kiva juttu!!! Tervetuloa mukaan :)

   Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥