"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Take Back the Night!

Good evening everybody!
Haluan ottaa teidät mukaan muistelemaan Justin Timberlaken unohtumatonta maanantain Suomen keikkaa! Saatan kehua tämän konsertin maasta taivaisiin, mutta ihan syystä!


Getting ready for the show


Ostimme hyvän ystäväni Sonjan kanssa liput Justin Timberlaken keikalle jo viime vuoden puolella ja meillä kävi tuuri; saatiin liput parhaasta alakatsomasta neljänneltä riviltä! Tunnustan, etten ollut talvella niin innoissani keikasta, mutta kun lähemmäksi päästiin odotin sitä todella innolla! Paikan päällä Hartwall Areenalla muutuin taas kunnon fangirliksi ja olin tosi fiiliksissä jo lämppärin (DJ:n) aikana. Ei kyllä ollut hajuakaan kuka tämä DJ oli kun saavuttiin areenalle puolivälissä... Yllätyttiin Sonjan kanssa positiivisesti kun suomalaiset katsojat olivat panostaneet ulkonäköön oikein kunnolla, useilla miehillä oli teeman mukaan oikein puvut päällä!

Pahoittelen kuvien laatua, areenalla oli tietysti pimeä eikä kännykän zoomilla saa kovin teräviä kuvia. Mulla on paljon videoita konsertista, mutta niitä en uskalla tänne ladata!

Fiilistelyä ennen keikkaa

 Koko Show pähkinänkuoressa tulee kutakuinkin tässä:
Justin Timberlake and the Tennessee KidsJT ehti soittaa pianoa...
olla tiskijukkana...

...ja soittaa kitaraa!
Käsittämätöntä lavatekniikkaa...


So close...
...yet so far
Toivoin (enemmän tai vähemmän) salaa, että JT ois tippunu meän syliin...


Ja tähän se kaikki päättyi! Nyyh!


Kuten kuvistakin voi päätellä, show oli upea! Koko 2,5 tuntinen konsertti meni hujauksessa ohi ja vaikka en kaikkia kappaleita niin hyvin tuntenutkaan, sai JT minut ja muunkin yleisön mukaansa valloittavalla lavakarismallaan. Taustalaulajat, big band ja koko orkesteri serminkin takana olivat täysillä koko ajan mukana ja vetivät saumattomasti kaiken. Virheetöntä musiikkia ja korvat vain lepäsivät koko konsertin ajan. Söin silmilläni Justinin (ja tanssijoiden) tanssiliikkeitä. Ja tottakai Justinin ihanat falsetot ja hunajaiset juoksutukset hivelivät korviani. Kaikki shown aikana meni täydellisesti. Voisin kehua tätä kokemusta vaikka koko päivän! Harvoin areenoiden takakatsomoissa istuvat pääsevät yhtä lähelle kuin permannolla olijat, mutta tällä kiertueella osattiin ottaa kyllä kirjaimellisesti koko yleisö haltuun! Olin myös vakuuttunut siitä, miten aito otettu Justin oli saamastaan rakkaudesta yleisöltä. Tunsin myös itsekin oloni vilpittömästi rakastetuksi ja arvostetuksi kuuntelijaksi. Gotta love him! 

Shown jälkeen olen ollut viimeiset kaksi päivää toooodella onnellinen, inspiroitunut ja motivoitunut. Aina isoja (ja miksei pienempiäkin) keikkoja katsoessa tulee kamala hinku lavalle ja tästä The 20/20 Experiencestä sain todella suuret energiat jatkaa reenaamista ja itsensä kehittämistä. Suuri haaveeni onkin täyttää jokin areena tai stadion, vaikkapa sitten taustalaulajana tai juoksutyttönä! "Dream Big" vai miten sitä sanotaan...

Asiasta kolmanteen, pääsin vihdoin avaamaan kuntosalikauden ja menin ensimmäiselle ryhmäliikuntatunnille SATSissa! Eihän se aivan ongelmitta sujunut, mutta ensi kerralla tiedän paremmin. Ensi kerta on jo huomenna ;) Hieman luontokuvaa Helsingistä, vihreää on ja lenkkipolut näyttää tosi kutsuvilta.


Haluaisin kovasti hommata rullaluistimet kun täällä on niin hyvässä kunnossa asfaltit! Siispä suuntaankin nettiostoksille jos löytyis jotkut sopivat käytettynä :)

Rakkaudentäyteistä ja motivoitunutta loppuviikkoa teillekin!

xoxo Kia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥