"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Aina ja ikuisesti

Hellurei ja hellät tunteet!

Vappu... Vappu? Minulla vappu kului lähes samaan tapaan kuin kaikki muutkin arkipäivät, aamulla olin töissä ja illalla nautin konsertista mummini kanssa. Ilma oli kylmä ja pelkäsin hieman viimeviikkoisia allergiakohtauksia ja niiden uusiutumista, joten päädyin konsertin jälkeen suoraan kotiin katsomaan trilleriä tv:stä. My kinda night! 

Viimeviikkoisten allergiakohtausten siivittämänä menin alkuviikosta päiväpolille terveyskeskukseen jonottamaan lääkärille muiden allergikkojen seurassa. Sain monenlaisia troppeja helpottamaan oloani, mukana oli mm. astmapiippu jota olen viimeksi ala-asteella joutunut käyttämään. Noh, ainakin nyt on helpompi hengittää! Eiköhän tämä tästä helpotu kun lehti tulee puihin...

Sain vanhemmiltani synttärilahjaksi kuntosalikortin koko kesäksi (tai oikeastaan siihen asti kun muutan toiselle mantereelle, jes!) ja kävin tekemässä sopimuksen lähikuntosalini SATSin kanssa. Sain mahtavat tarjoukset; opiskelijahinnalla kaikki, toukokuu vapputarjouksena ilmaiseksi ja vielä kolme tapaamista personal trainerin kanssa for free! Innolla odotan minulle räätälöityä treeniohjelmaa ja ruokavaliosuunnitelmaa! 

Tällä viikolla olen ollut ahkeraakin ahkerammin töissä, joka päivä minut on kaupan kassalta voinut bongata. Meillä oli kouluvuoden viimeinen tanssitunti (nyyh!), ensi viikolla on sitten viimeinen näyttelijäntyöntunti. Ei tämä vuosi saa loppua! Onneksi sentään laulutunnit jatkuvat vielä hetken... Nyt on enää loppurutistus edessä, joka käytännössä tarkoittaa tanssikoreografian tekemistä, useiden musikaalikappaleiden opettelua kevään kansiokonserttia varten sekä valmistautumista pääsykokeisiin! Olen onnekas, kun minulla on vain yhdet pääsykokeet tänä keväänä, huh.

Elämänmuutokseeni liittyen, olen vihdoin saanut rahoitukset kuntoon ensi vuoden koulua ja elämistä varten! Sain tulevasta koulustani New York Film Academysta vielä toisenkin stipendin 3,000 dollarin arvosta. Tämä tarkoittaa siis, että saan koulun jakamilla stipendeillä lähes 1/3 koulumaksusta pois! Helpottaa hieman, vaikka onhan sitä maksettavaa vielä aika reilusti jäljellä. Olen myös saanut paljon apua tutuilta ja tutun tutuilta asunnon etsimisessä :)

Ja sitten... Kävin perjantaina ottamassa kauan odottamani elämäni ensimmäisen tatuoinnin! Olen hamunnut tätä pientä kahdeksasosanuottia ranteeseeni jo kolmatta vuotta ja nyt minulla oli sen ottamiseen ainakin kunnon syy. Uhmailin kavereilleni alkuvuodesta, että jos saan tänä vuonna koulupaikan/pääsen unelmakouluuni, ikuistan nuotin iholleni merkiksi siitä. Lisäksi sitähän sanotaan, että kuvaa tatuoinnista tulisi pitää jääkaapin ovessa ainakin vuosi ennen sen ottamista, jotta huomaisi kyllästyykö siihen. Sen olen tehnyt ja välillä olen piirtänyt tämän kuvan ranteeseeni ja kuvitellut että se olisi oikea. Nyt se on!
Otin tatuoinnin Liskogalleriassa Helsingissä ja sain sen erittäin sopuisaan hintaan. Kiitoksia lahjakortista, Elsi! Ja kiitoksia itse taiteilijalle Lunalle! Kuten ylemmästä kuvasta huomaa, olin hieman paniikissa ennen kuin tatuointipistooli osui ihooni. Ihmiset olivat pelotelleet minua etukäteen kivusta ja luulin, että alkaisin itkeä tai vähintäänkin huutaa. Toisin kävi! En edes tuntenut mitään, kun ensimmäinen väripiste tehtiin ranteeseeni. Kaikinpuolin siis miellyttävä kokemus.Tittidii, tässä se nyt sitten komeilee! Olen erittäin tyytyväinen tähän pieneen siroon palaseen musiikkia oikeassa ranteessani. Se kuvaa rakkauttani musiikkia kohtaan ja tulen muistamaan tämän elämäni mullistaneen vuoden ikuisesti.

Yritin tiivistää viikon tapahtumat taas lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta kyllä minun näköjään täytyy kirjoitella tätä blogia useamminkin kuin viikottain, muuten jokaisesta kirjoituksesta tulee tällaisia pomppivia novelleja!

Kesä, kävit täällä jo huhtikuussa, tule kiitos takaisin niin pääsisin ulkoilemaan ennen kesäkuussa alkavaa täyspäiväistä työrupeamaa! Kuulemisiin!

xoxo Kia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥