"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunday Funday

Syksynkeväistä sunnuntaita lukijoilleni!

Tämä tervehdys siksi, että on jo huhtikuun puoliväli, mutta ulkona näyttää tällä hetkellä siltä kuin olisi lokakuu. Vettä sataa ja mahdoton tuuli, se niistä hiuksista ja meikistä, jotka minulle tänään kovalla vaivalla laitettiin!

Tänään sunnuntaina kävin siis ihanan pikkuserkkuni Violan (tsekkaa Violan upea blogi http://caught-on-my-camera.blogspot.fi/!!!) kuvattavana salaisella studiolla. Saatiin otettua sekä promokuvia taiteilija-CV:seeni että kuvia blogeihimme. Tuloksia nähtävänä myöhemmin ;) Iltapäivällä löysin itseni kamarimusiikkimatineasta Akatemian tiloista, sitä nostalgian määrää!

Alla kuitenkin pakolliset ennen ja jälkeen-kuvat sekä usein nähtävä innostusilmeeni.


Jes! Sain vihdoin itseni koneen ääreen sunnuntaina kuten aiemmin olin luvannut. Jos tästä nyt tulisi tapa! Viime kirjoitukseni jälkeen olin vielä pari päivää koulussa, tanssitunnilla teimme mahtavaa Cell Block Tango- koreografiaa ja laulutunnilla sain kokeilla uusia teknisiä juttuja. Ihanaa laajentaa omaa repertuaariaan ja kehittyä joka suuntaan! Laulutunnin jälkeen kävimme mummin kanssa testaamassa uutta Nepalilaista ravintolaa Herttoniemessä, olihan se maukasta! 

Tässäpä yllättävän lyhyt mutta ytimekäs tiivistelmä viime päivistäni, ensi viikolla siis tiedossa sukulointia ja pääsiäisloma toivottavasti lumisessa Lapissa! Nyt lenkille vesisateeseen ja sen jälkeen nauttimaan (taas) mummin pöperöistä, nam...

xoxo Kia

3 kommenttia:

  1. <3 milloin tuut rovaniemelle muru?

    VastaaPoista
  2. Jee, nyt on blogissa lisää kuvia!! (pistän niitä sulle myös sähköpostissa) (:

    VastaaPoista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥