"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

torstai 10. huhtikuuta 2014

Painovoimaa uhmaten

Aurinkoista torstaita kaikille!

Viime postaukseni jälkeen lupasin henkilökohtaisessa Facebook-profiilissani alkaa päivittää blogiani aina sunnuntaisin ja petin lupauksen heti ensimmäisellä viikolla, hienosti lähti tämä käyntiin! :D Edellisen postaukseni ja sunnuntain välillä ei kuitenkaan tapahtunut mitään muuta kuin työskentelyä, joten eipä minulla paljon ollut kirjoiteltavaa. Otan tämän kirjoittamisen minulle mukavana haasteena enkä halua repiä kirjoittamisesta sen kummempaa ressiä, sillä haluan pitää sen mukavana ajanvietteenä. Pääsiäistä edeltävä viikko minulla meni kutakuinkin näin...

Yhdysvaltoihin liittyen sain vihdoin valmiiksi yhden tärkeän etapin I-20-kaavakkeen ja viisumin täyttämisessä joten pieni kivi vierähti hartioiltani. Kelalle tulee lähettää todistus koulun julkisen valvonnan alaisuudesta opintotukia varten. Tähän sain NYFA:lta linkin todistukseen ja sitä tulostaessani sivuja tulikin yli 200. Täten lähetän Kelalle hieman luettavaa, jos tämä ei riitä todisteeksi niin ei sitten mikään! :D Luulen myös löytäneeni hyvän vakuutuksen itselleni ensi vuodeksi, mutta pitäähän sitä vielä muitakin yhtiöitä kilpailuttaa, vertailla ja hieman myös hiillostaa, sen ainakin olen oppinut tässä elämäni aikana! ;)

Viikonloppu kului töissä ja sen jälkeen oli taas vähän vähäjaksoisempi olo, tuntui ettei ääni kulkenut normaalisti ja hengityskin oli vaikeampaa. Syytän tästä taas siitepölyä! Onpa mukava mennä ensi viikolla Lappiin ja nauttia raikkaasta ilmasta sekä lumesta. Olen huomannut, että uusi paras ystäväni Höyryhengityskone/Kasvosauna auttaa aina hädän tullessa. Tätä kun käyttää 10-15min/pvä, ääni aukeaa ja hengitys helpottuu. Kuulemma suosittu laite Broadwaylla, joten pitihän minunkin opettajan suosittelemana kokeilla ;). Kuvassa myös yhden lempimusikaalikappaleeni nuotit, Defying Gravity musikaalista Wicked (jonka kävin katsomassa Lontoossa pääsykokeillessani reilu kuukausi sitten <3).


Alla lyhyt kurkistys viime laulutunnilleni, jossa yritän uhmata painovoimaa.Eilen vietimme koko päivän kulttuuriareena Gloriassa aluksi kertomassa musiikkiteatteriopiskelusta HEO:ssa ja illalla tapahtumassa esitimme pari kappaletta edellisestä projektistamme. Tulipa taiteilijamainen olo kun saimme kaulaan "artisti"-kyltin, jolla pääsimme bäkkärille!

Kuukausihaasteeni on pysynyt yllättävän hyvin yllä, jopa lepopäivinä on haluttanut lähteä lenkille ja tehdä kuntopiiriä. Olen myös tehnyt smoothieta marjoista ja hedelmistä, jotta saan mukavan vitamiinipommin päivittäin. Pitääkin pyytää äidiltä lisää mustikoita mukaan pohjoisessa käydessäni... Eilen Gloriassa oli kuitenkin valitettavan kylmä sisäilma, joten hartiat menivät jumiin ja ääni tuntuu taas karhealta, pitääkin mennä tästä höyryhengittelemään!Elämä hymyilee ja ensi viikolla matkustan pääsiäiseksi Lappiin rentoutumaan, laskettelemaan ja juhlistamaan synttäreitäni! Nähdään! <3

xoxo Kia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥