"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Happy Birthday to Me!

Kesäistä huhtikuunloppua lukijoilleni!

Synttärit ja allergiakohtaukset kuuluivat loppuviikkoni aikatauluun. Virallisena syntymäpäivänäni kävin mummin kanssa Itäkeskuksessa syömässä kana-avokadopastaa (nam!) ja vastailin ahkerasti onnittelusoittoihin. Nukuin myös päikkärit saadakseni vähän unta varastoon työ- ja bileviikonloppua varten. Elikkä ihan normaali arkipäivä minulle :) En jaksanut edes väsätä kakkua, mutta sainpahan sellaista jo viime viikolla ;)

Tämä viikko on ollut kyllä ehdottomasti kamalin viikko siitepölyallergikolle. Lapissa asuessani en kyllä muista, että olisin koskaan oireillut näin paljon. Kahtena iltana (virallisena syntymäpäivänäni ja synttärijuhlien iltana) aivan yhtäkkiä olen joutunut lähtemään hirmu aikaisin kotiin lääkitsemään itseäni. Töissäkin on ollut tosi vaikea olla! Yhtäkkiä hengitys on vaikeutunut toden teolla, silmiä kutittaa ja nenä tukossa. Pitää varmaan käydä lääkärillä kyselemässä vahvempia lääkkeitä, hengityksen vaikeutuminenhan hankaloittaa sekä laulamista että urheilua. Ei kiva!

Vietin ihanat 20v.-synttärit rakkaiden ystävieni kanssa ensin illanistujaisissa pienessä yksiössäni ja jatkoimme siitä sitten keskustaan. Sain toinen toistaan kummallisempia lahjoja heiltä. Saan ainakin suuni makeaksi lemppareillani värillisillä turkin pippureilla ja Nykistä tuoduilla Sour Patch Kidseillä :) Onneksi ystäväni tuntevat minut niin hyvin 

Valitettavasti paha allergia-ahdistus valtasi minut matkalla keskustaan ja hengitys oli todella raskasta. Kampissa metroasemalla törmäsimme vanhaan orkesterituttuun, jolla oli sello mukana. Hän avasi kotelon ja soitti hetken klassista musiikkia Kampissa meille ja hengitykseni helpottui. Kyllä musiikilla on mahtava vaikutus!!! Tässä laatikossa sain valtavan määrän isoja kanelipullia (joita en pysty itse kuitenkaan allergioideni takia syömään, ehkä heillä oli oma lehmä ojassa...). Minun tuli avata paketti sokkona kumihanskat kädessä ja leipurinhattu päässä! :DSain myös kummallisen kassin täynnä kaikenlaista käyttötavaraa, lahjakassi oli koristeltu hopeilla glitterhileillä (ylläri, kun minusta on kyse! ;)) joten hile levisi ympäri kämppää. Luultavasti seuraavakin asukas joutuu vielä kärsimään näistä koristeista. Jätänpähän ainakin lähtemättömän vaikutuksen! :D

Sunnuntaiaamuna heräsin virkeänä (kiitos synttäripäikkäreiden!) töihin ja vietin päivän fleece päällä kylmässä kun asiakkaat kävivät meiltä ostamassa shortsit päällä jäätelöä. Reilua!Koko sydämestäni haluan vielä kiittää kaikkia ihanuuksia jotka minua jollakin tavalla muistivat siirtyessäni kolmannellekymmenelle! 

Kyllä illanistujaisten järjestäminen on rankkaa, pieni kotini näyttää siltä kuin täällä olisi riehunut trombi, jotenka menenpä tästä siivoamaan ja tiskaamaan. Ensi viikoksi toivon, että allergiaoireeni helpottuvat mahdollisimman pian ja saisin nauttia kauniista kesäsäästä ulkona! Upeaa vappuviikkoa kaikille!

xoxo Kia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥