"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

torstai 3. huhtikuuta 2014

Follow Your Dreams

Tervehdys kaikki!
En käsitä, miten taas kului yli viikko ennen kuin ehdin istua koneeni (joka alkaa olla jo hyvin palvelleiden vuosien jälkeen loppusuoralla) ääreen.

Kohtalo kuljettaa

Tämän viikon teemana minulla on ollut unelmien tavoittelu ja motivaatio sekä töissä että koulussa. Kouluvuotemme puolivälissä joulun aikoihin meidän tuli tehdä kotona suunnitelmat seuraavalle kymmenelle vuodelle ja missä itsensä näkisi vuonna 2024. (Onpa tuo luku suuri, tuntuu että tuo vuosi on aina kaikissa scifi-elokuvissa se "tulevaisuus"...) Leikkelin taloyhtiömme paperinkeräyksestä löytyneistä aikakauslehdistä kaikkia mahdollisia kivannäköisiä kuvia ja iskeviä lauseita. 
Viime viikolla näyttelijäntyönopettajamme muistutti minua suunnitelmastani ja kuinka olen lähestymässä sitä hurjaa vauhtia. Silloin tajusin itsekin, että ehkä minulla oli jokin tunne tästä alitajunnassani. Tai sitten minulla oli vain hyvä tuuri... Pitäisköhän alkaa lottoamaan, sille olisi nimittäin tarvetta? :D


Kuten näette, suunnitelmani sisältää mm. Nykin taksit, Broadwayn ja asioita bucket listiltani. Liimasin posteriin myös kuvan naisesta, joka kävelee New Yorkin kaduilla. Tähän ihana luokkakaverini totesi kutakuinkin näin; "Muuten ihan realistista, mutta sun pitäis kasvaa ainakin puol metriä lisää...". Tällainen kasvupyrähdys ei todennnäköisesti tule tapahtumaan. 
Totta kai sitä kymmenen vuoden päästä haluaisi jo asettua aloilleen ja olla kiinnitettynä johonkin teatteriin. Katsotaan vuonna 2024, miten kävi. Toivottavasti leikkaamani sanonta "Ahneella on menestyksekäs ja varakas loppu" käy toteen näin eikä niillä alkuperäisillä sanoilla...

Paperisota jatkuu

Päässäni on viime viikon ajan hurissut taukoamatta. Ajatukset pyörivät enimmäkseen Nykin ympärillä, enkä saa sisäisiä ääniä hiljennettyä. Siksipä koin tällä viikolla pienen romahduksen stressin takia, mutta pääsin siitä onneksi nopeasti yli kun jäsentelin tekemättömät tehtävät paperille. Nyt jääkaappini ovessa on A4- paperi, joka on täynnä asioita, joita tulisi tehdä. Se tunne, kun saa vetää punakynällä yli jonkin suoritetun tehtävän!

Pankin, vakuutuksien ja Kelan kanssa asioiminen on tullut kyllä tutuksi ja voin kertoa, että asiat eivät tapahdu silmänräpäyksessä niin kuin toisinaan haluaisin asioiden tapahtuvan. Tämä asioiden hoitelu kasvattaa malttia! Onneksi olen kuitenkin aloittanut selvittelyn jo tässä vaiheessa, ettei tule paniikki.

Motivaatiota ja aurinkoa

Huhtikuun alkamisen kunniaksi päätin etsiä netistä jonkin hauskan haasteen, joka olisi suhtkoht helposti tavoitettavissa. Koska olen suurimman osan elämästäni harrastanut pääosin musiikkia, fyysisyys on jäänyt kakkossijalle. Siispä tänä vuonna viikottaisten (projektien aikaan jopa päivittäisten) tanssituntien lisäksi olen saanut aloittaa ahkeran itsenäisen treenaamisen, jotta keho kestää. 
Musiikkiteatteriala ei ole helppoa sen nimenomaisen fyysisyyden takia, lisäksi liikkuessa tulee laulaa ja näytellä samalla. Haastavaa, mutta superhauskaa ja palkitsevaa, sanon mie! Huhtikuun aikana siis aion haastaa itseni kestävyyden ja venyvyyden saralla. Kevät on herättänyt minut taas horroksesta ja motivaatio on huipussaan!

Kuten julisteessa lukee, tämänkin teen "unelmien puolesta".


Täällä etelässä kevät tulee hullun aikaisin siihen verrattuna, mihin olen Lapissa tottunut. Onneksi saan siitepölyallergiani lääkkeillä kuriin ja voin juosta ulkona ja nauttia auringon paisteesta.
...Onpa vain hassua ajatella, että ensi vuonna tähän aikaan juoksen kevätlenkkejä Keskuspuistossa (fingers crossed).Kevätauringon täyteistä viikkoa ja takatalven poissa pysymistä toivottelee,
xoxo Kia


2 kommenttia:

 1. Apua, innostuin ihan itsekin tästä sun Nykin unelmasta, oot jotenkin todella hauskasti saanut sen puettua sanoiksi sun blogissa! Ootko siis menossa Nyfaan tai mihin? :) Kuulostaa niin mielettömältä, en oo itse koskaan Nykissä käynyt, mutta se ois myös niitä omia unelmia. Ihan mieletöntä, jäänkin seuraamaan, miten tää sun meno edistyy!!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia paljon sulle! Juu Nyfassa alkaa syksyllä koulu :) Nyki on ihana paikka ja suosittelen vaan uskomaan ja menemään kohti unelmia, kaikki on mahollista! Ihana kuulla, tervetuloa! :)

   Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥