"You will get there when you are meant to get there and not one moment sooner...so relax, breathe and be patient."

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ihanaa kevättä rinnassaHei te ihanat!


Viime viikko hurahti nopeasti. Oli ihana käydä pienellä irtiotolla arjesta Lapissa kotikonnuilla lumen keskellä ja tavata ystäviä taas pitkästä aikaa! Päivät ei kuitenkaan menneet loikoillessa ja laskiessa rinteessä kuten oli tarkoitus (pakkanen yllätti toden teolla - olenkohan jo helsinkiläistynyt liikaa!), vaan hoitaessa tärkeitä asioita. Vaikka muuttoon New Yorkiin on vielä puoli vuotta aikaa, täytyy viisumit, asunto ja muut byrokratiat hoitaa ajoissa. Siispä lapsuudenkodissa ollessani otin koulupaikkani New York Film Avademysta virallisesti vastaan, mikä tarkoittaa, että muutto on oikeasti edessä syyskuussa. Jännittävää! 

Tässä hieman todistusaineistoa ja hypetystä NYFA:n puolesta! :)
Muutto Yhdysvaltoihin ei tule olemaan helpoimmasta päästä. Tiedossa on enemmän tai vähemmän paperisotaa ja todistelua varallisuudesta sekä muuton tarkoituksesta. Viikon aikana sain käydä entisellä lukiollani hakemassa leimoja ja käännettyjä todistuksia sekä soittaa New Yorkiin puolenyön aikaan kielitestin puitteissa. Kyselivät, miksi haluan juuri New Yorkiin ja musiikkiteatterialalle. Ei tarvinnut kauaa vastausta miettiä, ja sain lopuksi hyvät arvosanat testistä. Huh, nyt on sekin ohi! Tällä hetkellä odottelen YTL:n virallista ylioppilastodistusta sekä pankin varallisuustodistusta, jotta saan raha-anomusesseen kirjoitettua ja viisumin haun eteenpäin. Myöhemmin edessä on vielä haastattelu suurlähetystössä. Asiat alkavat olla omalta kohdalta lähes voiton puolella, toivottavasti saan vain luvan astua maahan! :D


Ikäkriisi ja kevätstressi

Siirryn tasan kuukauden päästä kolmannellekymmenelle. Missä vaiheessa minusta tuli (ainakin iän puolesta) aikuinen? Peeloa. Tulen viljelemään tätä sanaa paljon blogissani vaikken sen virallista merkitystä tiedäkään. Käsitän sen kuitenkin itse jännittävänä, mielenkiintoisena ja pelottavana asiana. Peelous kiteytyy sanan jokaiseen kirjaimeen! :D

Kevät on kiireisintä ja allergisinta aikaa pääsykokeiden, lopputöiden ja siitepölyn takia, eikä stressiä ainakaan helpota nämä Jenkkien paperiasiat ja todistelut. Samalla myös pientä ikäkriisiä pukkaa, vaikka olo onkin nyt keväällä kevyt ja reipas. Huomaa, että olen kevään tyttö, sillä lumien sulattua saan uutta puhtia ja ihanaa inspiraatiota kokeilla kaikkea uutta! Lenkillä ollessani pysähdyin fiilistelemään puhdasta ja aurinkoista keliä ja sorsat tepastelivat vierelleni. On rauhoittavaa kulkea ulkona ja kuunnella lintujen laulua ja samalla naureskella itsekseen ajatukselle siitä millaisia rytmikoneita linnut ovat.
Kevään suuren kouluprojektin jälkeen olimme viikon vapaalla koulusta ja nyt oli aika palata arkeen sekä työn että koulun keskelle. En olisi ikinä -ainakaan yläasteen jälkeen- uskonut sanovani tätä, mutta opiskeleminen on ihanaa, varsinkin kun löytää sen oikean alan! Senpä takia tässä kurkistus tämänhetkiseen kouluuni, jossa pidämme laulu-, tanssi- ja näyttelijäntyöntunnit. Tässä tilassa on tullut jaettua ilot ja surut. Onneksi saan vielä nauttia tästä ilmapiiristä ja hömpsispömpsiksestä vielä parin kuukauden ajan! <3Tässäpä nyt viimeisimmät kuulumiseni, voisin kiteyttää tämän pitkän kirjoituksen sanoihin Elämä on ihanaa! (Montakohan kertaa käytin adjektiivia "ihana"??)

Nauttikaa keväästä ja viettäkää ihana viikko!

xoxo Kia
3 kommenttia:

 1. Mitää ootko ollu täällä?? :o

  VastaaPoista
 2. Moikka Kia!
  Mahtavaa oli kuulla menestyksestäsi! Onnea sinne maailmalle toivottelee Jorma-ope Virtsulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jorma! Hauska huomata, miten jutut kulkevat eteenpäin! Suuret kiitokset ja terveiset keväisestä Helsingistä :)

   Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin ♥